• 06 21 20 56 38
  • info@letsgoandteach.nl
Reviews

Ben je benieuwd wat anderen vinden van de trainingen en vertalingen door Let’s go & teach?
Hieronder lees je een aantal reacties.

Eva
Door Linsey is mijn Engels een stuk beter geworden. Ik merk dat we echt op zoek zijn gegaan naar waar mijn problemen wat betreft Engels zitten en die lossen we doelgericht op. Ook maken we vaak een plan van aanpak voor tentamens op kortere termijn. Zeker een aanraderdus!

Charlotte
Mijn dochter krijgt bijles van Linsey. Ze omschrijft Linsey als een lieve vrouw die mij begrijpt en helpt met Engels ‘tot ik het echt snap’. Ik vind dat Linsey zeer professioneel en correct te werk gaat. Daarnaast ook vakbekwaam en oprecht is. Verdiept zich echt in het kind en weet wat het kind nodig heeft. De 1 op 1 lessen worden door mijn dochter als heel prettig ervarenmet als resultaat goede cijfers en het allerbelangrijkste een blij kind. Kortom zeer aan te raden voor bijles Engels.

Inge Evers
Sinds een tijd volgt onze zoon bijles bij Linsey. En hij gaat met stappen vooruit! Haalde hij voorheen onvoldoende na onvoldoende, tegenwoordig haalt hij bijna altijd voldoendes. Sterker nog, Linsey maakt elke keer tijd om hem nog net iets beter te helpen voor zijn toets. En de feedback die ze ons geeft als ouders is echt goud waard! Ze ziet ons kind precies zoals hij is en spreekt hem toe als hij de kantjes eraf loopt. Absoluut een aanrader.

D. vd Eeckhout
Zeer uiteengezette bijlessen gehad met betrekking tot het beter begrijpen van Engelstalige teksten gerelateerd aan marketing/ sales op HBO niveau. Daarnaast een goede en kritische begeleiding gekregen in het beter formuleren van zinnen om een Engelstalig rapport op te stellen dat gericht is op commercieel/ marketing vakgebied.

L. Keppels
Recht door zee, Heel erg duidelijk, In staat om snel te schakelen. Wat een geweldige collega om mee te werken Zowel je taalbeheersing als je vermogen om uit te leggen zijn geweldig. Bedankt voor vier maanden fijne samenwerking!

E. Kahle
Ik heb op twee scholen samengewerkt met Linsey. Bij beide scholen heb ik als lid van het managementteam het genoegen gehad om Linsey als docente te zien functioneren. Ik heb haar leren kennen als een expert op het gebied van de Engelse taal, die kwaliteitsgericht werkt. Ze streeft altijd naar verbetering van product of prestaties, zowel bij leerlingen/studenten als bij haarzelf. Wanneer een collega vastliep, kon diegene zijn verhaal kwijt bij Linsey, want “that’s her cup of tea”. Onder het genot van een kopje thee, luistert ze, is ze betrokken en weet ze de juiste adviezen te geven.

Docente of vertaalster, Linsey verdient mijn oprechte aanbeveling.

De oorlogsgravenstichting
Linsey Doesburg Smits vertaalt voor de Oorlogsgravenstichting brochures en teksten in het Engels. Zij doet dit pro deo. Haar bijdrage is voor ons zeer waardevol omdat wij daarmee onze informatie ook voor buitenlandse belangstellenden kunnen ontsluiten. Met name in Indonesië is dat voor ons heel belangrijk.

De Faes Group
'We werken nog niet zo lang met Linsey, maar tot nu toe hebben we hele goede ervaringen met haar. Ze levert prima vertaalwerk en laat ook hoge mate van flexibiliteit zien bij korte oplevertijden.'

Cresultant
Ik heb Linsey ervaren als een zeer deskundig vertaalster. Betrouwbaar als het gaat om op tijd op te leveren. Ook de kennis rondom "Amerikaans of UK Engels" is zeer fijn. Kortom altijd de juiste vertaling.

Ready? Let’s go & teach!