• 06 21 20 56 38
  • info@letsgoandteach.nl
Lessen Engels / Bijlessen Engels.

Ik geef Engelse les aan individuele leerlingen of aan kleine groepjes leerlingen. Omdat ik dan maatwerk kan bieden en die o zo belangrijke band opbouw met de leerlingen.

Samen met de leerling ga ik aan de slag om de vaardigheden in Engels te verbeteren. Soms is wat extra uitleg voldoende en soms heeft een leerling meer tijd en materialen nodig. Over het algemeen zie ik mijn leerlingen na een aantal bijlessen Engels met sprongen vooruitgaan. En dan blijkt dat die voldoende voor Engels uiteindelijk gewoon haalbaar is! Er is niets mooiers dan een berichtje van een leerling omdat de luistertoets dit keer wel gelukt is. Of een leerling die me enthousiast belt over een goed cijfer voor grammatica. Daar doe ik het voor.

Ik geef op alle niveaus bijles Engels. Ook in mijn onderwijscarrière gaf ik destijds les op alle niveaus van het voortgezet onderwijs. Van leerwegondersteunende klassen in de basisberoepsgerichte leerweg tot en met de bovenbouw en examenklassen havo/vwo. Verder gaf ik cursussen Engels op de heao.

Door mijn ruime ervaring weet ik precies wat er van iedere leerling verwacht wordt en waar veelvoorkomende knelpunten zitten. Ook het eindexamenprogramma is voor mij bekend terrein. Bovendien beschik ik op alle niveaus over meer dan voldoende aanvullende lesmaterialen om de leerlingen te ondersteunen.

Zoek je bijles Engels? Let’s go & teach!